Regisztráció

Hogyan regisztrálhatok a Nyírapró weboldalon?

Az oldal bal felső részén levő Nincs még fiókja? Regisztráljon! linkre kattintva, majd a megjelenő űrlapot kitöltve regisztrálhat weboldalunkon. Ezután bejelentkezve feladhatja hirdetését.

Hogyan módosíthatom regisztrációs adataimat?

Bejelentkezés után a bal felső sarokban levő Adatmódosítás menüpont alatt. A megfelelő módosítások elvégzése után a Mentés gombra kattintva véglegesítheti a változtatásokat.

Hogyan törölhetem magam a rendszerből?

Ha a továbbiakban nem szeretné használni a Nyírapró rendszerét, az Adatmódosítás menüpont alatt a Regisztráció törlése gomb segítségével törölheti adatait.


A lap tetejére

Hirdetés feladás

Új apróhirdetést szeretnék feladni!

Bejelentkezés után a Felhasználói menüben az Új hirdetés feladása menüpont alatt adhatja fel hirdetését.

Első lépésben kérjük válassza ki a főrovatot, ekkor feltöltődik az alrovat lista. Ezután állítsa be az apróhirdetés típusát és érvényességét, töltse ki a hirdetés címét és szövegét, illusztrálja képekkel, majd nyomja meg a Mentés gombot.

Ilyen egyszerű egy új apróhirdetés feladás a Nyírapró weboldalon!

Hogyan módosíthatom a feladott apróhirdetéseket?

Természetesen, a Saját hirdetéseim menüpont alatt, a hirdetés mellett levő Módosítás gombra kattintva.

Hogyan tudom törölni a nem aktuális hirdetéseimet?

A Módosítás gomb mellett található Törlés gomb segítségével távolíthatja el apróhirdetését a Nyírapró portálról.

Milyen szempontok alapján érdemes feladni a hirdetéseimet?

Összeállítottunk Önnek néhány tippet, melyekkel elérheti, hogy hirdetésére több érdeklődő legyen kíváncsi. Ha ezt a néhány tanácsot figyelembe veszi, nagyobb esélye van rá, hogy a weboldal látogatói elolvassák hirdetését, és felveszik Önnel a kapcsolatot. A sikeres apróhirdetés ötleteket ide kattintva olvashatja el részletesen!


A lap tetejére

Egyenleg, hirdetés kiemelés

Milyen előnyökkel jár a hirdetés kiemelése?

A kiemelt hirdetések megjelennek a főoldalon, ezen kívül a főrovatok alatt, valamint saját kategóriájukban, a normál hirdetésektől eltérő háttérszínnel, így jobban felkeltik a potenciális érdeklődők figyelmét.

  • Apróhirdetése megjelenik a főoldalon.
  • Több látogató kattint a hirdetésre.
  • A látogatók láthatják, hogy komoly hirdetésről van szó.
  • Nagyobb eséllyel érdeklődnek Önnél a hirdetéssel kapcsolatban.

Mennyibe kerül a hirdetés kiemelés?

Aktuális árainkat az alábbi táblázatban láthatja:

Nyírapró hirdetés kiemelés árlista


Hogyan emelhetem ki a hirdetéseimet?

Hirdetésének kiemelésére a Nyírapró hirdetőportálon alapvetően kétféle megoldás létezik:

1. Közvetlenül SMS küldéssel, a hirdetés azonosítója segítségével
A Saját hirdetések menüpontban, a hirdetés melletti mobiltelefon ikonra kattintva találhatja meg a kiemeléshez szükséges teendőket. A kiemelésre fordított összeg ebben az esetben nem jelenik meg Nyírapró egyenlegén.

2. Egyenlegének feltöltésével, majd a Hirdetés kiemelés menüpont használatával
Ön feltölti egyenlegét az Egyenleg feltöltés menüpont alatt, és a megfelelő összegért járó krediteket jóváírjuk Önnek. Ezután a Hirdetés kiemelés menüpontban kiválaszthatja a kiemelni kívánt hirdetést és a kiemelés időtartamát. A feltöltött, és ebből kiemelésekre fordított összegek ebben az esetben pontosan, áttekinthetően megjelennek egyenlegén.

Hogyan tölthetem fel az egyenlegemet?

Nyírapró egyenlegét egy virtuális számlaként kell elképzelni. Ha feltölti, hozzáíródnak a kreditek, ha kiemeli hirdetését, akkor levonásra kerülnek.

Bejelentkezés után az Egyenleg feltöltés menüpont alatt töltheti fel egyenlegét emelt díjas SMS küldésével (a Netfizetés.hu Kft. szolgáltatása segítségével), vagy bankkártyájával (a CIB Bank online fizetőfelületén keresztül) egyenlítheti ki a szolgáltatás díját.
SMS-ben történő feltöltés esetén a választott telefonszámra el kell küldenie a megfelelő szövegű SMS-t. A feltöltés sikerességéről válasz SMS-ben értesítjük.
Bankkártyás feltöltés esetén ki kell választania a feltölteni kívánt csomagot, és meg kell adnia a számlázási adatait. A szolgáltatás díjának kiegyenlítése után az egyenlegére feltöltött összeget apróhirdetés kiemelésre fordíthatja.

Melyik feltöltési és hirdetés kiemelési módot érdemes választani?

Minél nagyobb összegű a hirdetés kiemelés, rendszerünk annál nagyobb kedvezményt kínál a Nyírapró hirdetőinek. Ugyanezen az elven egy nagyobb értékű egyenleg feltöltésért több kreditet írunk Önnek jóvá, mint a kisebb értékű feltöltésekért. Ezáltal több hirdetését emelheti ki, akár hosszabb ideig is, gazdaságosabban.

Hogyan kapok számlát a kifizetett összegekről?

Amennyiben egyenlegét emelt díjas SMS segítségével tölti fel, az összeg a mobilszámlán kerül megjelenítésre, illetve mobiltelefon egyenlegből kerül levonásra a mobilszolgáltatók által. Ezért a Nyírapró erről az összegről nem állít ki számlát.
Bankkártyás fizetés esetén, a sikeres tranzakciót követően az Egyenleg információk menüpontban megtekintheti eddigi feltöltéseit, hirdetés kiemeléseit. Az adott tétel melletti ikonra kattintva letöltheti a hozzá tartozó számlát.


A lap tetejére