Üzletszabályzat

A Nyírapró weboldal szolgáltatásának célja

A Nyírapró weboldal működésének célja, hogy ingyenes hirdetési felületet biztosítson regisztrált felhasználóinak, korlátok nélkül, valamint lehetőséget adjon a cégkeresőjébe való regisztrációra.

A Nyírapró működésének folyamata

Regisztráció

A szolgáltatás igénybevétele ingyenes regisztrációhoz kötött. A látogatónak a regisztráció során meg kell adnia a nevét, a kívánt felhasználói nevet, jelszót, valamint e-mail címét. A látogató e-mailben megerősítést kap a sikeres regisztrációról. Az adminisztrációs felületen az Adatmódosítás menüpontban a regisztrációs adatok bármikor megváltoztathatóak, valamint a regisztráció végérvényesen törölhető.

Új hirdetés feladása

Bejelentkezés után a felhasználó feladhatja hirdetéseit. A Nyírapró a hirdetések számát nem korlátozza.

Új hirdetés felvitelekor a felhasználó választhat főrovatot, majd alrovatot. Lehetőség van a hirdetéshez képeket csatolni amivel szebbé, figyelemfelketőbbé tehető a hirdetés. A képek száma nem korlátozott.

Feladás után a rendszer visszaigazolást küld a felhasználónak e-mailben, mely tartalmazza a hirdetés szövegét, a feltöltött képek számát és a hirdetés azonosítóját.

Feladás után az oldal rendszergazdája átnézi a hirdetést, és amennyiben megfelelőnek találja, jóváhagyja azt.

A rendszergazdának jogában áll a hirdetés tartalmát módosítani, a hirdetést más rovatba áthelyezni, vagy törölni, amennyiben nem megfelelőnek találja!

A hirdetés törlése esetén, amennyiben kiemelt hirdetésről van szó, a kiemelés díját a Nyíraprónak nem áll módjában megtéríteni.

Hirdetés módosítása

Az adminisztrációs felületen lehetőség van a feladott hirdetés módosítására, törlésére vagy lejáratának meghosszabbítására. A Saját hirdetéseim menüpontra kattintva listázódnak a felhasználó hirdetései. A kívánt hirdetés mellett megjelenő Módosítás gombra kattintva a változtatás elvégezhető. A Törlés gomb megnyomásával hirdetését törölheti a rendszerből.

Emelt díjas SMS hirdetés kiemelés szolgáltatás

A Nyírapró hirdetőportálon az emelt díjas SMS hirdetés kiemelés szolgáltatás T-Mobile, Telenor (Pannon) és Vodafone hálózatról vehető igénybe, belföldről. A hibás telefonszámra és/vagy hibás tartalommal elküldött SMS-ekért, vagy mások telefonkészülékével történő esetleges visszaélésekért, és/vagy más telefonkészülékéről engedély nélkül történő SMS küldés esetén a Nyírapró nem vállal felelősséget, ezen SMS-ek árát nem áll módjában visszatéríteni.

Az emelt díjas SMS szolgáltatást a mobilszolgáltatók biztosítják. Az elküldött emelt díjas SMS a mobilszámlán kerül megjelenítésre, illetve mobiltelefon egyenlegből kerül levonásra a mobilszolgáltatók által, ezért a Nyírapró ezen SMS-ekről nem állít ki számlát.

Az emelt díjas SMS szolgáltatást biztosítja:
Netfizetés.hu Kft.
Telefon: 06-70/297-2357 (24 órás ügyfélszolgálat)
Az SMS szolgáltatás nem megfelelő működése esetén (pl. nem érkezik meg Önhöz a visszaigazoló SMS) a Netfizetés.hu Kft-vel vegye fel a kapcsolatot a 06-70/297-2357-es telefonszámon!

A szolgáltatást igénybevehetik

A szolgáltatást igénybevehetik mindazok, akik jogi cselekvőképességük birtokában vannak, akár jogi vagy természetes személyek.

A Nyírapró felelősségének korlátozása

A megjelenő hirdetések tartalmát, valósságát a Nyírapró nem ellenőrzi, ezért a Nyírapró semmilyen felelősséget nem vállal a megjelenő hirdetésekre vonatkozólag.

A Nyírapró semmilyen felelősséget nem vállal rajta kívülálló okok miatt bekövetkezett, és/vagy harmadik fél által véletlenül vagy szándékosan okozott esetleges meghibásodásokért, visszaélésekért, és az azokból eredő esetleges károkért.

Egyéb

A Nyírapró fenntartja a jogot, hogy üzletszabályzatát, illetve díjköteles szolgáltatásainak árait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

A Nyírapró hirdetőportálon erotikus hirdetések feladása tilos. Ennek megsértése a hirdetés azonnali törlését vonja maga után. Többszöri megsértés esetén a felhasználó regisztrációja törlésre kerül.

A hirdetés törlése esetén, amennyiben kiemelt hirdetésről van szó, a kiemelés díját a Nyíraprónak nem áll módjában megtéríteni.

Adatvédelem

A Nyírapró, mint a regisztrált felhasználók adatainak felelős kezelője, mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésre bocsátott adatok kezelésénél, annak minden fázisában megfeleljen a hatályos jogszabályoknak.

A személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös gondot fordít az 1992. évi LXIII.tv. Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására.

A Nyírapró a regisztrált felhasználók adatait szolgáltatásának teljesítéséhez használja fel, azokat harmadik személynek nem adja tovább. Ez alól kivételt csak a törvényben előírt esetek jelentenek.